Miksi Espanjaan ja Aurinkorannikolle?

Loma-asuntojen vuokraus Espanjassa ja juuri Aurinkorannikolla on edullinen ja mukava vaihtoehto hotellille

Kukapa ei vaihtaisi pientä hotellihuonetta kauniiseen ja kodikkaaseen asuntoon tai huvilaan Espanjassa, Aurinkorannikolla missä sekä ystävät että perheenjäsenet voivat kaikki viettää aikaa yhdessä. Huolimatta siitä millaista lomaa olette suunnittelemassa, tulette huomaamaan loma-asunnon vuokraamisen edut hyvin nopeasti. Muutamia vaihtoehtoja ja niiden mukavuuksia:

  • Villat: yleensä Villoissa, eli taloissa tai siis huviloissa on oma yksityinen uima-allas, keittiö, paljon tilaa, sen vuokraaminen voi olla hyvin edullista mikäli vuokraajia on monta.
  • Loma-asunnot: meidän asunnoissa on omat keittiöt ruuanlaittoa varten, makuuhuoneet ja useita kylpyhuoneita. Perheenne ja ystävänne voivat viettää enemmän aikaa yhdessä ja majoittua edullisesti.

JYA Housing ja Lomailen.com vuokraa asuntoja Aurinkorannikolta, Fuengirolasta ja ympäristöstä. Meillä on paljon kokemusta alalta ja meillä on tarjota lomallesi juuri oikeat puitteet. Meillä on mm. luksus huviloita, merenranta-asuntoja, perheasuntoja, paritaloja ja kerrostalo huoneistoja täältä Aurinkorannikolta.

Voit selata asuntoja myös sivulta www.asunnotaurinkorannikolta.com joka on “ilmoita ilmaiseksi” sivusto internetissä ja facebookissa sivusto sekä ryhmä.

Espanja on ihanteellinen paikka lomien viettoon.

Kaikista suosituimmat lomakohteet ovat juuri Aurinkorannikolla eli Costa del Sol – Aurinkorannikolla. Loma-asuntojen vuokraus tapahtuu suoraan meidän kanssa. Me puhumme molempia kotimaisia kieliä sekä englantia ja tietysti espanjaa. Palvelemme myös toiselle kotimaisella kielellä eli ruotsinkielellä. Olemme ” paikallisia” suomalaisia, ja mielellämme kerromme sinulle meidän lempiravintolamme, illanviettopaikkamme ja parhaimmat nähtävyydet alueella.

Noudamme teidät tarvittaessa lentokentältä. Tilaamme asuntoihin aamias tarvikkeet ja juomat halutessanne.

Tiimimme on myös täällä opastamassa sinua kaikissa asioissa, mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen lomaasi tai matkaasi.

Miksi Fuengirola?

Fuengirola on eteläespanjalainen kaupunki, joka kuuluu Málagan maakuntaan ja Andalusian autonomiseen alueeseen. Fuengirola sijaitsee noin 30 km Málagan kaupungista lounaaseen Välimeren rannalla, Costa del Solin eli Aurinkorannikon alueella.

Fuengirolan kaupungin alueella on rannikon suurin suomalaisyhteisö ja myös Aurinkorannikon suomalainen koulu.

Fuengirolan Paseo Maritimo, Euroopan pisin yhtenäinen rantatie on yli 7 km pitkä, toisella puolella on hiekkaranta ja toisella puolen ovat lukuisat hotellit sekä sadat ravintolat. Fuengirolassa sijaitsee myös kuuluisa eläintarha.

Fuengirolan kaupungin asukasluku on yli 80 000, mutta moninkertaistuu kesäkuukausina. Vuonna 2018 oli lomailijoita Aurinkorannikolla ennätysmäinen yli 380.000. Vuodelle 2019 odotetaan jälleen uutta ennätystä. Fuengirola on todella suosittu kohde eurooppalaisten matkailijoiden ja varsinkin suomalaisten keskuudessa. Kaupungissa asuu myös pysyvästi yli 15.000 suomalaista. Kaupungista löytyykin tarvittaessa kaikki palvelut suomen kielellä. Los Pacosin kaupunginosassa toimii myös yksityinen suomalainen peruskoulu ja lukio. Fuengirolassa ilmestyy myös muun muassa suomenkielinen paikallislehti Uusi Fuengirola, josta voi lukea kaupungin uutiset ja tapahtumat. Samoin voit kuunnella myös suomalaista radiokanavaa,Radio Finlandia.

Pitkä ja  upea hiekkaranta tarjoaa myös monia vesiaktiviteetteja kuten mm. vesihiihtoa ja riippuliitoa.

Hiekkarannan toisessa päässä kohoaa rantakalliolle maurien vanha linnoitus Castillo Sohail. Se on upea jo pelkästään historiansa puolesta ja kesäisin siellä järjestetään usein myös tapahtumia ja konsertteja.

Bioparc on palkintoja saavuttanut eläintarha, joka on keskittynyt suurelta osin luonnonsuojeluun. Eläintarhassa on monipuolisesti eri eläinlajeja ja mielenkiintoista nähtävää riittää koko perheelle.
Perheille löytyy oivallinen Parque Aquático -vesipuisto kaupungin laidalla. Puistosta löytyy vesiliukumäkiä, uima-altaita ja porealtaita kaikenikäisille.

Shoppailusta kiinnostuneille Fuengirolassa on lukuisten pikkukauppojen lisäksi kaksi Miramar -ostoskeskusta, mistä löytyy liikkeitä laidasta laitaan. Tuliaisten ostoon on lukemattomia kauppoja lähes jokaisella pääkadulla ja erityisesti rantakadulla.
Unohtamatta tietenkään Malagan kaupunkia. Picasson synnyinkoti ja siinä nykyään oleva museo on todella suosittu. Vanhakaupunki tarjoaa kaikille jotakin. Uusittu huvivenesatama on myös kokemisen arvoinen lukuisine ravintoloineen.

Lähellä on myös Mijas Pueblo -valkoinen kylä sekä Marbellan ja Benalmádenan kaupungit.

Bioparc eläintarhan aukioloajat ja hinnastot: http://www.bioparcfuengirola.es/en

Yleissivusto Fuengirolasta: http://fuengirolavisual.com/