JYA Housing

Koti tai sijoitus auringosta?

JYA Housing Real Estate S.L. on yksityinen ja perinteikäs kiinteistönvälitysliike. Olemme vuonna 1978 perustettu nykyinen perheyritys, joka on toiminut Suomessa viiden vuosikymmenen ajan. Toimistomme toimii nyt myös Espanjan Aurinkorannikolla: JYA Housing Espanja on laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Etelä-Espanjassa. Espanjan toimistomme on Aurinkorannikon alueen asiantuntija. JYA Housing  -toimistoa johtavalla tiimillä on vankka alueen ja espanjalaisen kulttuurin tuntemus. Meidän kontakti verkostoomme kuuluu luotettavat eri alojen asiantuntijat.

Hoidamme asunto- ja kiinteistönvälitystoimintaa, vuokravälitystä ja loma-asunto vuokrausta sekä rakennusprojekteja Costa del Solilla – Aurinkorannikolla.

Toiminta mallimme keskiössä on asiakaspalvelu, kiinteistöalan tuntemus sekä luotettavuus. Asiakastyytyväisyys ja luottamus ovatkin toimintamme jatkuvuuden paras tae.

Jos mielessäsi on tontin osto ja rakentaminen itsellesi tai myynti tarkoituksessa, käytä vuosien kokemustamme lupa- ja rakentamisasioissa.
Tämä on tilaisuutesi sijoittaa tai hankkia koti auringosta!

Toimistomme sijaitsee Fuengirolan keskustassa.

www.jya-housing.com

Lomailen.com palvelu

Meillä hallinnassa paljon asuntoja Aurinkorannikolla. Mikäli olet hakemassa asuntoa kysy meiltä. Useimmiten löydämme juuri etsimäsi. Sesonki aikaan tarjoamme myös asuntoja Fuengirolan rantakadulta eli Paseo Maritimolta, huippupaikoilta. Kysy lisää!

Meillä tarjolla seuraavaa:

  • loma-asunnot
  • studio asunnot
  • lyhytaikaiset vuokra-asunnot
  • pitkäaikaiset vuokra asunnot
  • myytävät asunnot ja talot

Ota yhteyttä: sähköpostilla info(a)jya-housing.com.com tai tästä.

Kerro lyhyesti mitä olet hakemassa, koska olet tulossa, montako teitä on? Budjetti?  Näin osaamme heti aloittaa kartoittamisen ja tarjota sinulle sopivaa kohdetta.

Katso myös asuntoja meidän asuntosivuilta joilla voit myös itse ilmoittaa ilmaiseksi: www.asunnotaurinkorannikolla.com

Seuraa meidän päivityksiä myös Facebookissa.

Asunnot Aurinkorannikolla

Tarjoamme palvelun joka yhdistää omistajat, ostajat, myyjät ja vuokraajat. 
Sivustomme on hakukone ystävällinen ja virkistävän helppo käyttää.

Palvelemme sinua yli aluerajojen – saat meidän kautta kaikki palvelut. Olitpa sitten myymässä taloa, ostamassa uutta kotia tai vuokraamassa sijoitusasuntoa.

Kaikki välittäjämme pistävät itsensä täydellä likoon sinua palvellessaan!

Asunnon tai muun kohteen osto ei jää siihen, että kaupat on tehty! Avustamme kaikessa myöskin siitä eteenpäin. Sähkösopimus, vesisopimus ja mahdollinen edelleen vuokraus. Vuokranmaksun valvonta, lupa-asiat yms.
Tässä vain lyhyesti missä me avustamme sinua jatkossakin! Kysy rohkeasti apuamme kaikissa käytännön asioissa.

ILMOITA ILMAISEKSI!

OSTA  – MYY – VUOKRAA

www.asunnotaurinkorannikolla.com