Villa Luxia

Villa Luxia sijaitsee vain noin 20 min matkan päässä Malagan lentokentältä. Fuengirolan rantaan 10 minuuttia ja Miramar ostoskeskukseen 5 minuuttia.

Villa on sisustettu korkeatasoisesti sekä varustettu laadukkaasti. Keittiöstä löydät kaikki tarvittavat välineet ja astiat ruoanlaittoa tai grillausta varten. Samoin villa on täysin varusteltu 18 hengelle. Liinavaatteet, pyyhkeet ja kaikki tarvittava. Villa Luxia on moderni, kaikin puolin.

Katso tarkemmin tästä: www.villaluxia.com

Villa Budha 

Villa Budha sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa El Coto asuinalueella. Malagan lentokentältä alle 20 min matkan päässä. Villa on perinteinen ja kotoisa, aito Espanjalainen talo, kuitenkin kaikille mukavuuksilla. Tässäkin talossa on nopea valokuitu netti 300mb ja wifi. Hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Villa Verderon 4

Villa Verderon 4 sijaitsee Huilailen Residenssien naapurissa ja aivan Mirador Del Solin läheisyydessä.

Villa sijaitsee aivan Fuengirolan tuntumassa. Keskustaan matkaa 4 km. Torreblancan asuinalueella. Malagan lentokentältä alle 20 min matkan päässä. Villa on kaikilla mukavuuksilla ja täydellisesti varusteltu. Tässäkin talossa on nopea valokuitu netti 300mb ja wifi.

Villa Lumikki & Ruusunen

Villa Lumikki ja Villa Ruusunen sijaitsevat suositulla Riviera Del Sol alueella, aivan Calahondan kupeessa. Matkaa Malagan lentokentältä noin 30 min. Marbellaan matkaa 15 km ja samoin Fuengirolaan. Villat ovat nykyaikaiset ja täydellisesti varusteltu.